Thaisalat med grillet kylling
Tilberedningstid: 15 minutter
Ingredienser
- 300g kyllingfilet
- 10g pinjekjerner
- 150g salat
- 6 cherrytomater
- 20g rød/gul paprika
- 20g agurk
- 20g bønnespirer
Dressing:
- 5 ss Go-Tan Woksaus Thai Koriander
- 3 ss extra virgin olivenolje
- 1 ss hvitvinseddik
- 1 ts sitronsaft
Tilberedning
1. Dressing: Bland Go-Tan Woksaus Thai Koriander med olje, vineddik og sitronsaft.
2. Skjær paprika og agurk i strimler/terninger, og del cherrytomatene i to.
3. Grill eller stek kyllingfileten i olje enten på grill eller stekepanne.
4. Bland alle ingrediensene og fordel dressingen over salaten
Tips til variasjon:
Tilsett 80 g Go-Tan nudler (tilberedes som anvist på pakken).
Serveringsforslag: Server Go-Tan sweet chilisaus enten som tilbehør, eller som dipp til Go-Tan rekechips.
