Thaisalat med grillet kylling

Tilberedningstid: 15 minutter 

Ingredienser

  • 300g kyllingfilet
  • 10g pinjekjerner
  • 150g salat
  • 6 cherrytomater
  • 20g rød/gul paprika
  • 20g agurk
  • 20g bønnespirer

Dressing:

  • 5 ss Go-Tan Woksaus Thai Koriander
  • 3 ss extra virgin olivenolje
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 1 ts sitronsaft

Tilberedning

1. Dressing: Bland Go-Tan Woksaus Thai Koriander med olje, vineddik og sitronsaft.
2. Skjær paprika og agurk i strimler/terninger, og del cherrytomatene i to.
3. Grill eller stek kyllingfileten i olje enten på grill eller stekepanne.
4. Bland alle ingrediensene og fordel dressingen over salaten

Tips til variasjon:

Tilsett 80 g Go-Tan nudler (tilberedes som anvist på pakken).
Serveringsforslag: Server Go-Tan sweet chilisaus enten som tilbehør, eller som dipp til Go-Tan rekechips.