Teriyakikylling
Tilberedningstid: 15 minutter
Ingredienser
- 300g kyllingkjøtt i terninger
- 125g Go-Tan økologiske eggnudler
- ½ skivet squash
- ½ skivet rødløk
- 1 strimlet rød paprika
- Go-Tan Woksaus Teriyaki (120 g)
- 2 ss Go-Tan Raps-/Olivenolje
Tilberedning
1. Tilbered eggnudlene som anvist på pakken.
2. Varm opp en wok-/stekepanne, tilsett olje og stek kyllingkjøttet ved høy varme. Ta ut av woken.
3. Tilsett løk, paprika og squash, og stek til alt er nesten ferdig.
4. Ha i kyllingen igjen, skru ned varmen, tilsett Go-Tan Woksaus Teriyaki, og stek videre i et par minutter.
5. Server med økologiske Go-Tan eggnudler.
Tips til servering:
Server Go-Tan sweet chilisaus enten som tilbehør, eller som dipp til Go-Tan rekechips.
