Sitrongress-kylling
For 4 personer
Tilberedningstid: 30 minutter
Ingredienser
- 2 kyllingfileter skåret i terninger
- 400 g ris
- 100ml Go-Tan Woksaus Ketjap/Sesam
- 2 ss Go-Tan Raps-/Olivenolje
- 120g Go-Tan Lemongrass Woksaus
- 200 g strimlet paprika i forskjellige farger
- 100 g østerssopp i terninger
- 100 g bønnespirer
- 4 stilker sitrongress og bløtlagte spyd
Tilberedning
1. Mariner kyllingen i ketjap-/sesamsausen i 10 minutter.
2. Tilbered risen som anvist på pakken.
3. Varm olje i en wok-/stekepanne, og wok kyllingbitene raskt ved høy temperatur.
4. Tre kyllingbitene på spyd.
5. La kyllingen stå i ovnen på 80 °C, slik at den holder seg varm.
6. Tilsett grønnsakene i woken, og wok dem på hy temperatur et par minutter.
7. Tilsett sitrongress-woksaus, og wok i ca. et halvt minutt.
8. Server med ris.