Sitrongress-kylling

For 4 personer
Tilberedningstid: 30 minutter 

Ingredienser

  • 2 kyllingfileter skåret i terninger
  • 400 g ris
  • 100ml Go-Tan Woksaus Ketjap/Sesam
  • 2 ss Go-Tan Raps-/Olivenolje
  • 120g Go-Tan Lemongrass Woksaus
  • 200 g strimlet paprika i forskjellige farger
  • 100 g østerssopp i terninger
  • 100 g bønnespirer
  • 4 stilker sitrongress og bløtlagte spyd

Tilberedning

1. Mariner kyllingen i ketjap-/sesamsausen i 10 minutter.
2. Tilbered risen som anvist på pakken.
3. Varm olje i en wok-/stekepanne, og wok kyllingbitene raskt ved høy temperatur.
4. Tre kyllingbitene på spyd.
5. La kyllingen stå i ovnen på 80 °C, slik at den holder seg varm.
6. Tilsett grønnsakene i woken, og wok dem på hy temperatur et par minutter.
7. Tilsett sitrongress-woksaus, og wok i ca. et halvt minutt.
8. Server med ris.