Idag vil nordmenn ha råvarer med høy kvalitet, gjerne fra en lokal gård eller slakteri. I tillegg er mange opptatt av at produksjonen skal være bærekraftig, og at maten har så få kunstige tilsetningsstoffer som mulig.

Woksaus med naturlige ingredienser

Fast food, i den form vi kjenner, er fy-mat. Selv om vi fremdeles jakter på enkle løsninger, vil vi ha sunn mat. I en travel hverdag ønsker vi oss smarte måltidsløsninger med naturlige råvarer og spennende smaker.

Nordmenn generelt har åpnet kjøleskapet for mat fra andre land og kontinenter, og asiatisk mat er på full fart inn i det norske kjøkken. Mye av den asiatiske maten er basert på grønnsaker og lite fett, noe vi ser på som et sunt kosthold.

Når middagen skal lages vil vi ha naturlig og trygg mat, uten å behøve å sette oss inn i komplekse framgangsmåter og bruke lang tid på kjøkkenet. Det skal være enkelt å få maten på bordet, samtidig som maten ikke skal oppleves som kjedelig og traust.

Go-Tan relanserer

Naturlig tankegang er i tiden, og miljø og bærekraft er viktig for dagens forbruker. Derfor ønsker mange å forsikre seg om at de ikke får for mye av kunstige tilsetningsstoffer i hverdagskosten.

Moderne mennesker ønsker seg rene produkter, og blir stadig mer bevisste på maten de spiser.

Go-Tan har fulgt opp forbrukernes ønsker om mer naturlig og mindre bearbeidet mat, og har fjernet kunstige ingredienser i sine produkter. Slik kan forbrukerne føle seg trygge på resultatet når de lager middag til familien, med gjenkjennelige ingredienser uansett hvilken smaksvariant de velger. Smaken skal være naturlig, men helst ikke kjedelig.

Go-Tan har vært en innovatør innenfor asiatisk mat helt siden starten for over 60 år siden, og fortsetter å utvikle sine unike produkter til glede for deg som er glad i asiatiske mat.

Nå lanseres Go-Tan Asian Naturals wok. Dette er produkter som inneholder naturlige ingredienser og er helt fri for konserveringsmidler, kunstige smaksforsterkere og fargestoffer.

Serien kommer i 6 spennende smaker: Sweet & Sour, Teriyaki, Soy Sesam, Lemongrass, Red Curry og Chili Garlic.