Ketjap-Sesam-Laks
For 4 personer
Tilberedningstid: 15 minutter
Ingredienser
- 4 laksefileter à 150 g
- Sesamolje
- 250 g Go-Tan Ris Nudler
- 240ml Go-Tan Woksaus Ketjap-Sesam
- 1 løk i ringer
- 150 g bønnespirer
- 200 g gulrot i terninger
- 1 squash i terninger
Tilberedning
- Smør den ildfaste formen med sesamolje.
- Legg laksen i formen, og stek den i ovn på 140 °C i 15 minutter.
- Tilbered nudlene etter anvisning på pakningen.
- Varm olje i en wok-/stekepanne, og stek purreløk, gulrot og squash på høy varme et par minutter.
- Tilsett ketjap-/sesamsausen og bønnespirene, og wok videre i 30 sekunder.
- Server laksen med nudler og wokede grønnsaker.
Tips
Smaker også godt med sprøstekt løk.
