Lag mat som setter smak på hverdagen samtidig som du får tid til alt det andre du skal gjøre. Gode basisvarer gjør at du lager sunn og god hverdagsmat i en fei. Med alle de gode sausene og kryddermiksene fra det asiatiske kjøkkenet, byr Go-Tan på tallrike variasjoner av fisk-, kjøtt- og grønnsaksretter. Tilfør noe nytt og spennende til hvert middagsmåltid, og la gjerne gårsdagens rester komme til sin egen (middags)rett på en smaksrik måte – eller som et alternativ til brødskivene i matboksen.

Mandagsmiddag?

Laget du ovnsstekt kylling til søndagsmiddag? Bruk kyllingrestene mandagen etter i en Thai-salat og bruk Go-Tan Woksaus Thai Koriander i dressingen. Det smaker herlig både til lunsj og middag, og er fargerikt og sunt med fem ulike grønnsaker. En perfekt start på uken! Her har du oppskriften.

Torsk på en tirsdag

Fisk er sunt, og lager seg så og si «av seg selv». Legg torskefiletene i en smurt ildfast form og hell Go-Tan Woksaus lemongrass. Bak fisken i ovnen på 160 °C i 15 minutter, mens du koker ris og blander en salat av sukkererter, bønnespirer og cherrytomater som du danderer over retten.

Sett spiss på onsdagen med Sambal Olelek

Sambal Olelek er indonesisk og betyr hakket kryddermiks. Har du et glass Go-Tan Sambal Oelek i kjøleskapet kan du tilføre en teskje for å gi en sterk og krydret smak til enhver rett – for eksempel denne nudelretten med biff og brokkoli.

Curry-torsdag

Kombiner Sambal Olelek med Go-Tan kokosmelk og litt currypaste for en autentisk og god currysmak. Prøv Go-Tans oppskrift på kyllingcurry med mangochutney. Du kan variere denne oppskriften og bruke så mange ulike grønnsaker du vil. Dette er også en super oppskrift om du har kjøtt- og fiskerester du vil gjøre nytte av. Om du ønsker en raskere versjon av oppskriften, kan du bruke Go-Tan green eller red curry som saus. Her er også kokosmelk allerede tilsatt.

Fredag er filmkveld

Da er vi kommet til ukens siste hverdagsmåltid, der laks, nudler og Go-Tan Woksaus Ketjap-Sesam spiller i hovedrollene. Sausen er basert på soya og østerssaus, med et hint av sesamolje. Den er søtlig og full av smak, og sammen med bønnespirer, gulerøtter, løk og squash løfter den laksen og nudlene til nye høyder. Det beste av alt, er at også dette mesterverket kun tar femten minutter å lage. Dermed rekker du en sunn og god middag før du inntar sofaen for å se film og nyte helgen.

Slik lager du festmaten som imponerer!