Chicken Curry
Tilberedningstid: 35 minutter
Ingredienser
- 4 kyllingfileter
- 1 grønn paprika
- 100g sukkererter
- 250g Go-Tan kokosmelk
- 1 hvitløksfedd
- 2 ts mild currypaste
- 2 ss mango chutney
- 2 ts Go-Tan Sambal Oelek
Tilberedning
- Sett stekeovnen på 200°C.
- Kutt kyllingfiletene i terninger, stek et par min. i olje og legg i en ildfast form.
- Legg over paprika i strimler og sukker-erter skåret på langs.
- Bland sammen sambal oelek, mango chutney, mild currypaste og hakket
hvitløk, tilsett kokosmelk, rør sammen og hell over. - Stek kyllingen i ovnen i ca 20 min.
- Server med couscous eller ris.
Tips:
Om du ønsker en raskere versjon av oppskriften, kan du bruke Go-Tan green eller red curry som saus. Her er også kokosmelk allerede tilsatt
