Biff med brokkoli

Tilberedningstid: 15 minutter 

Ingredienser

  • 400g strimlet biffkjøtt
  • 300g brokkolibuketter
  • 1 strimlet gul paprika
  • ½ skivet rødløk
  • 8 cherrytomater delt i to
  • Go-Tan Woksaus Oyster-Sesam (120 ml)
  • 50g cashewnøtter
  • 2 ss Go-Tan Raps-/Olivenolje
  • 1 stk vårløk
  • Go-Tan Egg Nudler, 250g

Tilberedning

  1. Tilbered nudlene som anvist på pakken.
  2. Varm opp wokpannen og tilsett olje. Stek biffkjøttet i et minutt på hver side, på høy varme
  3. Ta kjøttet av pannen og sett det til side.
  4. Tilsett alle grønnsakene, bortsett fra cherrytomatene, og wok dem i ca. 3 minutter ved høy varme.
  5. Skru ned varmen. Tilsett Go-Tan Woksaus Oyster-Sesam, biffkjøtt, cherrytomater og cashewnøtter, og wok videre i et minutt.
  6. Server med ris, eller økologiske Go-Tan eggnudler, og pynt med vårløk

TIPS: Hvis du vil gjøre retten mer krydret, kan du servere Go-Tan Sambal Oelek som tilbehør, eller mikse dette inn i woken!

Serveringsforslag: Server Go-Tan sweet chilisaus enten som tilbehør, eller som dipp til Go-Tan rekechips.